Tender systems - česká firma s více jak 20ti letou tradicí sídlící, hledá do svého týmu kolegu/kolegyni na pozici

Konzultant veřejných zakázek  

Požadavky a náplň práce naleznete v detailu tohoto článku 

 

Tender systems - česká firma s více jak 20ti letou tradicí sídlící v Praze 6 - Střešovicích, zabývající se vývojem a provozováním on-line aplikací, zejména pro podporu nákupu a procesů státní správy i soukromého sektoru.

 

KOHO HLEDÁME:

Hledáme nového kolegu nebo kolegyni do našeho týmu na pozici konzultant veřejných zakázek, který má chuť podílet se na významných projektech pro státní a veřejnou správu. Preferujeme dlouhodobou spolupráci na HPP.

 CO VÁS ČEKÁ: 

  • zajišťování přípravy a realizace soutěží pro veřejné zakázky malého rozsahu, podlimitní a nadlimitní veřejné zakázky,
  • realizace nákupních i prodejních elektronických aukcí,
  • komunikace s klienty (zejména telefonicky a prostřednictvím e-mailu)
  • příprava podkladů dle potřeby (jednoduché texty na web, statistiky, atd.)
  • časem prezentace našich řešení formou školení či osobních jednání.

Jsme menší tým s neformálním pracovním prostředím bez zdlouhavých procesů.

POŽADUJEME:
Preferujeme vysokoškolské vzdělání (není však podmínkou) a profesionální vystupování. Praxe z oblasti veřejných zakázek výhodou. Požadujeme dobrou orientaci v prostředí MS Office (Word, Excel), znalost českého jazyka, čistý trestní rejstřík, ochotu učit se nové věci, samostatnost a zodpovědnost. Nevyžadujeme znalost cizích jazyků.

NABÍZÍME:
Nabízíme práci v kolektivu mladých lidí v klidném prostředí Prahy 6 (výborná dostupnost MHD), získání zajímavých zkušeností z oboru, flexibilní pracovní dobu, motivační ohodnocení, sickdays, stravenkový paušál, jazykové kurzy, multisport.

Životopisy prosím zasílejte na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.