Připravované akce

Srdečně Vás zveme na předvánoční setkání členů AVZ
čtvrtek 8. prosince 2022 od 18.30 h.
Ateliér Petřín, Petřínské sady 633, Praha 1
Casual dress code ;-)

Zveme Vás na tematické setkání zaměřené na povinnosti související se zjišťováním absence střetu zájmů či zjišťováním skutečných majitelů a s problematikou aplikací mezinárodních sankcí (ekonomických i individuálních) uvalených nejen v souvislosti s konfliktem na Ukrajině. Úvodní slovo pronese zástupce Ministerstva pro místní rozvoj, své zkušenosti z praxe s aplikováním uvedených povinností Vám předají zástupci vysokých škol (Univerzity Karlovy,  Vysoké školy chemicko-technologické, Jihočeské univerzity a Mendelovy univerzity), poté Vám představíme aplikace pomáhající dohledávat vazby, kontrolovat sankce atd. (DATLAB, CRIBIS) a v závěrečné části vystoupí zástupce Ministerstva spravedlnosti a zástupci auditního orgánu Ministerstva financí.

• Grandior Hotel Prague, Na Poříčí 42, Praha 1
  • čtvrtek 8. prosince 2022
  • 14:00 - 17:30

Zveme Vás na akce pořádané naším partnerem CCConsulting. s.r.o., které naleznete pod odkazem Školení | Česká asociace konzultačních inženýrů (cace.cz)

Jedná se především o program veřejných certifikovaných školení s názvem „Škola FIDIC“: tj. základní 4 denní školení FIDIC a 3 jednodenní nástavbová školení.  Zájemci se mohou přihlásit na nejbližší termín:

Vážení členové AVZ,  dovolte, abychom Vás informovali o nabídce seminářů AKADEMIE HAVEL & PARTNERS. Členové AVZ se mohou seminářů zúčastnit za zvýhodněnou cenu se slevou 25 %. Pro uplatnění slevy prosím uveďte v přihlášce „člen AVZ – sleva 25 %" (naleznete též v benefitních nabídkách v členské části webu). Pořadatel kurzů je oprávněn si tuto informaci kdykoli ověřit.

Způsob našeho vzdělávání, aktuálnost, kvalita a vedení kurzů několika špičkovými lektory zůstávají stejné, mění se tedy pouze forma.  Všechny semináře pro Vás budou přenášeny živě z Florentina s maximální technickou profesionalitou a uživatelským komfortem – můžete je sledovat z jakéhokoliv zařízení s internetem. Není třeba nic instalovat, stačí libovolný webový prohlížeč. S přednášejícími můžete v reálném čase komunikovat prostřednictvím chatovacího nástroje. Po skončení semináře Vám zašleme prezentaci a odkaz na záznam videa.

Všechny kurzy probíhají tradičně v pátek dopoledne, a to od 9 do 12 hodin.

Aktuální nabídku naleznete na Vzdělávací akce | HAVEL & PARTNERS (havelpartners.cz)