V úterý 19. března 2024 se uskutečnilo tematické setkání věnované projektovému řízení veřejné zakázky od úvah / záměru až po contract management.

Jakým způsobem lze přistupovat k přípravě a zadávání veřejné zakázky? Preferujete komplexní přístup od plánování záměru, promýšlení účelnosti, efektivity, posuzování přínosů, kontrolu průběhu plnění, po vyhodnocení plnění, zpětnou vazbu apod. nebo řešíte zadávání spíše tradičním způsobem zakázkáře limitovaného např. strukturou organizace, rozdělením jednotlivých činností i  odpovědností a často nemožností ovlivnit více parametrů a zadávacích podmínek či kritérií. Vnímáte rozdíl v přístupu k nákupům / zakázkám mezi soukromým a veřejným sektorem? Co je nezbytné změnit, abychom se posunuli k širšímu pojetí veřejné zakázky? 

 

Cílem setkání bylo nasdílet zkušenosti se zadáváním veřejných zakázek a praktickými příklady tak pomoci zadavatelům vyřešit různé otázky související s průběhem / projektovým řízením zakázky od jejího počátku ve fázi úvah až po samotné zadání, realizaci a zpětnou vazbu.

 

O svých zkušenostech hovořili Mgr. Jan Pospíchal ze Správy železnic, Tomáš Sova, DiS. z Letiště Praha, JUDr. Simona Galousková – Ředitelství silnic a dálnic ČR a Mgr. Martin Hadaš, LL.M. z Masarykovy univerzity a Ing. Martin Vyklický z Vysokého učení technického v Brně

  • Grandior Hotel Prague, Na Poříčí 42, Praha 1
  • úterý 19. března 2024
  • 14:00 - 17:30

Certifikát o účasti na tematickém setkání (v elektronické podobě) bude účastníkům vystaven na požádání na e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

Akce se konala pod záštitou místopředsedy vlády ČR pro digitalizaci a ministra pro místní rozvoj Ivana Bartoše.

  mmr cr rgb