Zářijové setkání bylo zaměřeno na "Využití umělé inteligence (AI) ve veřejném zadávání". Jakým způsobem a do jaké míry ovlivní umělá inteligence zadávací proces? Může AI nahradit v určitých oblastech lidskou práci? Jak se připravit a využít potenciál, který AI nabízí? Kde jsou rizika využívání AI? Kdo nese odpovědnost za výstupy a měli bychom být "chytřejší", abychom dokázali AI "uhlídat" a zůstala dobrým sluhou (nikoliv špatným pánem)? Kdy můžeme čekat zásadní průlom v jejím využívání?

S aktuálními trendy v oblasti AI a o tom, jak s AI zacházet, účastníky setkání Vás seznámili Ing. Barbora Brabcová ze společnosti Bebecon s.r.o., Jan Hubka ze společnosti Digitask a Mgr. Rasťo Koval´ ze společnosti Cequence.

• Grandior Hotel Prague, Na Poříčí 42, Praha 1
  • čtvrtek 14. září 2023
  • 14:00 - 17:30

Přítomní posluchači stejně jako účastníci v on-line prostředí (v rámci livestreamu) měli v průběhu tematického setkání možnost klást dotazy přednášejícím.
Všem registrovaným účastníkům byl po skončení setkání zaslán jeho videozáznam.

Prezentace ze setkání jsou k dispozici členům AVZ po přihlášení do členské sekce.

Certifikát o účasti na tematickém setkání (v elektronické podobě) byl účastníkům vystaven na požádání na e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Akce se uskutečnila pod záštitou místopředsedy vlády ČR pro digitalizaci a ministra pro místní rozvoj Ivana Bartoše.

mmr cr rgb