JUDr. Vladimír Tögel, advokát  - Advokátní kancelář
Advokátní kancelář specializující se 23 roků výhradně na problematiku zadávání veřejných zakázek, byla založena JUDr. Vladimírem Töglem v srpnu 1999.
  • Tel: +420 257 214 317, Mobil: +420 603 540 010
  • Web: www.verzak.cz

Advokátní kancelář specializující se 23 roků výhradně na problematiku zadávání veřejných zakázek, byla založena JUDr. Vladimírem Töglem v srpnu 1999 a od samého počátku své činnosti poskytuje svým klientům, zejména veřejným a dotovaným zadavatelům a také dodavatelům, komplexní právní služby, související se zahájením, průběhem a ukončením zadávacího řízení, včetně právního poradenství a zastupování těchto klientů v rámci nejen již uzavřených smluv, ale také v rámci správních řízení před ÚOHS, před poskytovateli dotací a v rámci  správního soudnictví.

Dále také organizuje průběžné vzdělávací akce zaměstnanců pracovně zařazených u těchto subjektů do organizačních složek určených k zadávání veřejných zakázek a také se ad hoc podílí na právním poradenství souvisejícím s trestním stíháním osob ve vztahu k naplnění skutkových podstat souvisejících se zadáváním veřejných zakázek.