SWIETELSKY stavební s.r.o.
Firma SWIETELSKY patří k velkým stavebním společnostem v České republice. Je součástí jednoho  z největších rakouských stavebních koncernů, který je budován  na  tradici, zkušenostech a  finanční stabilitě.
  • Tel: 387 002 711
  • Web: www.swietelsky.cz

To vše je zárukou kompetentní a kvalitní práce. Společnost, která na  českém stavebním trhu působí od roku 1992 má sídlo v Českých Budějovicích a její činnost je  zaměřena na poskytování komplexních stavebních služeb, zejména v oboru dopravních a inženýrských staveb a  všech oborech pozemního stavitelství.

Společnost SWIETELSKY vyrábí asfaltové směsi v moderních plně automatizovaných výrobnách, které splňují vysoké nároky na kvalitu produktů i ochranu životního prostředí.
Klíčem  úspěchu společnosti SWIETELSKY je pestrá nabídka a špičková úroveň poskytovaných služeb, kterou oceňují i nejnáročnější zákazníci.