Členové AVZ

Chrenek - Kotrba spol. s r.o.
Advokátní kancelář Chrenek, Kotrba, spol. s r.o. je přední československou advokátní kanceláří se sídlem v Praze a pobočkami v Brně, Olomouci a Bratislavě. Na českém advokátním trhu působí od roku 1995, kdy byla založena tehdejšími partnery JUDr. Miroslavem Janstou a JUDr. Ing. Vladimírem Kostkou pod názvem Advokátní kancelář Jansta, Kostka. V roce 2020 proběhly v rámci kanceláře změny vlastnické struktury a celý proces transformace byl završen změnou obchodní firmy k 1. lednu 2021 na Advokátní kancelář Chrenek, Kotrba spol. s r.o.
  • Tel: 221 875 402-9
  • Web: www.chrenek-kotrba.cz

Na chodu kanceláře se v současné době podílí čtyři společníci, přičemž s ní dále spolupracuje osmnáct advokátů a dvacetdva advokátních koncipientů. Advokátní kancelář Jansta, Kostka spol. s r.o. poskytuje právní služby ve všech odvětvích českého práva a práva Evropské unie, intenzivně se ale zaměřuje na právo obchodní, a dále pak na oblast veřejných zakázek. V rámci této specializace poskytuje právní služby jak pro klienty z veřejného sektoru, tedy státních orgánů, jiných subjektů při výkonu státní správy a dalších příspěvkových a jiných neziskových organizací, tak i pro klienty ze sektoru soukromého.