AVZ si Vás dovoluje pozvat na tematické setkání
Veřejné zakázky financované z EU
Problematikou Vás provede Ondřej Hartman, EY a Bohdan Dvořák, ČMUD
čtvrtek 13. února 2013 od 14,00
hotel Jurys Inn (Sokolovská 11, Praha 8)

Osnova prezentace pro Tematické setkání "Veřejné zakázky financované z EU":
a) Rychlý úvod do dotační problematiky v podmínkách ČR (přehled dotačních programů, nastavení administrace, základní pravidla)
b) Specifické povinnosti zadavatele při zadávání veřejných zakázek financovaných ze strukturálních fondů EU v programovacím období 2007 - 2013 (odchylky od zákona, administrace veřejných zakázek prostřednictvím externích dodavatelů právních služeb, využívání check-listů při kontrolách veřejných zakázek)
d) Jak předcházet chybám při zadávání VZ a jak se vyvarovat finančním korekcím ze strany poskytovatele dotace (možnosti prevence, self-auditing a nezbytnost empatie vůči kontrolním orgánům a jejich postupům)
e) Jak přežít závěr období EU 2007 - 2013 (realizace projektů do 31.12.2015) a co nás čeká v novém programovacím období EU 2014 - 2020 v oblasti veřejných zakázek.

Členové AVZ mají vstup pro 1 osobu zdarma. Účastnický poplatek pro další osobu - člena AVZ - činí 600,- Kč. Účastnický poplatek pro nečleny činí 1100,- Kč / osoba. Ceny jsou uvedeny bez DPH.

Lexikon VZ - pro nečleny

Invalid Input