Připravujeme pro Vás tematické setkání věnované problematice poddodavatelů v zadávacím řízení, ale také při plnění veřejné zakázky samotné. Zaměříme se na zákonné ukotvení poddodavatelů v ZZVZ, kategorie poddodavatelůvyhrazená plnění i na rozhodovací praxi Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže související s problematikou poddodavatelů. Diskutovat budeme také o praktických problémech, které vyvstávají v případě využívání poddodavatelů v zadávacím řízení či v rámci jeho plnění, o možnostech nahrazení poddodavatele jiným poddodavatelem a také např. o povinnostech zadavatelů i dodavatelů souvisejících s aplikací mezinárodních sankcí a zjišťováním skutečných majitelů. Úvodem tematického setkání provede JUDr. Vlastimil Fidler z Ministerstva pro místní rozvoj, o rozhodovací praxi ÚOHS související s poddodavateli pohovoří Mgr. Mojmír Florian (ÚOHS). V druhé půli tematického setkání se zaměříme na praktické problémy s poddodavatelstvím spojené, panelové diskuse se zúčastní Ing. Romana Smetánková, Ph.D. (Ernst & Young), Ing. Martina Bufková Rychecká (Compet Consult) a další.

• Grandior Hotel Prague, Na Poříčí 42, Praha 1
  • úterý 14. února 2023
  • 14:00 - 17:30

V druhé půli tematického setkání bude vyhrazen časový prostor pro dotazy účastníků, účastníci na livestreamu budou moci vznášet své dotazy v průběhu akce prostřednictvím on-line chatu.

Předpokládaný program setkání:

14:00 - 14:45 Zákonné ukotvení poddodavatelů v ZZVZ - JUDr. Vlastimil Fidler, Ministerstvo pro místní rozvoj (MMR)
14:45 - 15:30 Rozhodovací praxe ÚOHS související s problematikou poddodavatelů - Mgr. Mojmír Florian, Úřad pro ochranu hospodářské soutěže (ÚOHS)
15:30 - 16:00 Coffeebreak
16:00 - 16:45 Praktické problémy při využívání poddodavatelů v zadávacích řízeních i v rámci plnění veřejné zakázky - přednášející bude upřesněn (v řešení)
16:45 - 17:30 Panelová diskuse a možnost pokládání dotazů účastníky tematického setkání - za účasti Ing. Romana Smetánková, Ph.D. (Ernst & Young), Ing. Martina Bufková Rychecká (Compet Consult)
17.30 - 18.00 Číše vína

Pořadatel si vyhrazuje možnost změny programu.

Registrujte se, prosím, včas, nejpozději však do 10. 2. 2023. V případě naplnění kapacity může být registrace účastníků ukončena dříve.

Členové AVZ
Akce se může zúčastnit vždy až 6 účastníků za člena AVZ.
První účastník za člena AVZ má vstup na akci zdarma a každý další za účastnický poplatek 1000,- Kč bez DPH. (Počet účastníků je limitován kapacitou sálu).

Nečlenové AVZ
Akce se mohou účastnit vždy až 2 zástupci jedné organizace / firmy / samostatně hospodařící organizační složky.
Vstupní poplatek pro nečleny činí 2200 Kč bez DPH / 1 osobu

Nemůžete-li se akce zúčastnit osobně, můžete se zaregistrovat k účasti formou
videostream live.
Po skončení akce Vám bude následující pracovní den zaslán záznam setkání.
Videostream live je zpoplatněn:
Členové AVZ 550,- Kč bez DPH/ 1 přístup
Účastníci z řad nečlenů AVZ platí 1000 Kč bez DPH / 1 přístup

Členové ARI mají v případě jakékoliv formy účasti 10 % slevu z nečlenského vstupního poplatku. Pro využití slevy je třeba do přihlášky uvést skutečnost, že jste členem ARI.

Přihláška na akci AVZ /příp. její livestream

Přihláška je platná pouze v případě, že se Vám po jejím odeslání zobrazí zpráva o úspěšné registraci a na Vámi zadaný email přijde potvrzení o přijetí Vašich údajů. V případě problémů pište na asociacevz@asociacevz.cz.  Fakturu (daňový doklad) obdržíte na Vámi zadaný email; přejete-li si ji zaslat jiným způsobem, uveďte to prosím do poznámky.

Kontaktní osoba

Fakturační údaje

Doporučení a jiné informace

Účastníci

Invalid Input

Vaše registrace je platná po obdržení potvrzovacího e-mailu. Účastnický poplatek lze uhradit pouze převodem na účet č. 510 333 999/2700 (UniCredit Bank). Registraci pro videostream lze zrušit nejpozději 4 pracovní dny před konáním akce. K pozdějším zrušením a omluvám z účasti na akci se nepřihlíží.

V případě registrace na live-stream Vám bude 1 pracovní den před akcí zaslán odkaz, jehož prostřednictvím můžete sledovat tematické setkání online. Technické podmínky pro správnou funkci videostream Vám zašleme v textu potvrzovacího e-mailu.