Připravované akce

Tematické setkání "Hodnocení dle necenových kritérií ve veřejných zakázkách"

AVZ si Vás dovoluje pozvat na tematické setkání
 "Hodnocení dle necenových kritérií ve veřejných zakázkách"

Problematikou provedou Mgr. Adéla Havlová, LL.M., Mgr. Josef Hlavička, oba z AK Havel, Holásek & Partners s.r.o. a Mgr. Roman Novotný a Mgr. Jana Zikmundová, oba z Masarykovy univerzity.
čtvrtek 23. listopadu 2017 od 14,00 h.
hotel Grandior (Na Poříčí 42, Praha 1)

Hodnocení nabídek je nejpodstatnější části zadávacího procesu, která má vliv na výběr dodavatele veřejné zakázky. Po ne zcela dobrých zkušenostech s hodnocením jen dle nabídkové ceny a s ohledem na možnosti ZZVZ roste význam necenových hodnotících kritérií. Jejich stanovení a vyhodnocení tak, abychom vyhověli všem zákonným principům, však není zcela jednoduché. Proto se o své zkušenosti s hodnocením dle necenových kritérií s Vámi rádi podělí Mgr. Adéla Havlová, LL.M., Mgr. Josef Hlavička (oba z AK Havel, Holásek & Partners s.r.o.) a Mgr. Roman Novotný a Mgr. Jana Zikmundová (oba z Masarykovy univerzity).

Program tematického setkání:

14.00 - 14.45 h. Úvod do problematiky (Adéla Havlová)

14.45 - 15.30 h. I. část Necenová kritéria a užité postupy hodnocení na praktických příkladech VZ (Roman Novotný, Jana  Zikmundová)

15.30 - 16.00 h. Coffee Break

16.00 - 16.30 h. II. část Necenová kritéria a užité postupy hodnocení na praktických příkladech VZ (Roman Novotný, Jana  Zikmundová)

16.30 - 17.15 h. Hodnocení nabídek u VZ na intelektuální služby a metody best value (příklady ze zahraničí) (Josef Hlavička/Adéla Havlová)

17.15 - 17.30 h. Diskuse

Časové rozvržení:

Jednotlivé příspěvky přednášejících a diskuze
14:00 - 17:30 h.
Coffee break
15:30 – 15:50 h.
Číše vína
17:30 – 18:30 h.
Po skončení prezentační části jste srdečně zváni na číši vína.
Od 18.30 h. bude následovat předvánoční setkání pro členy AVZ a zvané hosty. Pozvánka je zde  https://youtu.be/gRZe2pVLriU
Členové, prosím do "Poznámky" registračního formuláře uveďte, zda se večírku zúčastníte. Děkuji!
Registrujte se nejpozději do 20. 11. 2017.
V příp. naplnění kapacity může být registrace ukončena dříve!

Poplatky za účast na tematickém setkání:
Členové AVZ mají vstup na seminář pro 1 osobu zdarma a vstup každé další osoby za účastnický poplatek 700,- Kč bez DPH.
Pozor: S ohledem na omezenou kapacitu akce a obvyklý velký zájem o ni je omezen počet účastníků na člena, a sice 1 zástupce člena má účast zdarma, účast dalších 5 jeho zástupců je za vstupní poplatek 700 Kč bez DPH. Vyšle-li člen na TS více svých zástupců, je to možné, avšak tito budou platit již nečlenský vstupní poplatek 1500 Kč bez DPH/za 7. a každého dalšího zástupce člena.
Vstupní poplatek pro nečleny činí 1500 Kč bez DPH / 1 osobu.

Registrace z důvodu vyčerpání kapacity ukončena!