Partneři asociace

Ministerstvo pro místní rozvoj ČR

MMR

Ministerstvo pro místní rozvoj ČR (MMR) provádí metodické řízení procesu zadávání veřejných zakázek a spoluzajišťuje přípravu souvisejících právních norem. Kromě toho se MMR podílí na tvorbě celostátní koncepce v oblasti spolupráce veřejného a soukromého sektoru (Public Private Partnership - PPP). MMR je správcem „Informačního systému o veřejných zakázkách“ a Portálu o veřejných zakázkách a koncesích.

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže

UOHS

Úřad dohlíží na zadávání veřejných zakázek a koncesí, čímž zajišťuje větší transparentnost při vynakládání veřejných prostředků, přezkoumává úkony zadavatelů veřejných zakázek, provádí kontroly u zadavatelů, podílí se na tvorbě a úpravách legislativy týkající se veřejných zakázek a koncesí.

Monitoruje a poskytuje poradenství v otázkách veřejné podpory v ČR, aby její poskytování bylo v souladu s platnými pravidly Evropských společenství. Posláním Úřadu je rovněž zajistit takové fungování trhů, které bude v souladu s pravidly hospodářské soutěže a bude přinášet prospěch spotřebitelům.

Asociace pro rozvoj infrastruktury

Asociace pro rozvoj infrastruktury (ARI) působí jako think-tank soukromého sektoru pro oblast veřejné infrastruktury sjednocující názory významných dodavatelů projektové a inženýrské přípravy, stavební realizace, správy a údržby, financování a poradenství.

Formou odborných diskuzí, návrhů a doporučení proaktivně prosazuje jasná pravidla plánování, veřejného zadávání a řízení transparentních smluvních vztahů podle osvědčené mezinárodní dobré praxe. ARI propaguje alternativní metody zadávání a financování, které umožní dlouhodobě udržitelný rozvoj veřejné infrastruktury ČR. Sdružuje více jak 55 členů. Více na www.ceskainfrastruktura.cz.

Gov Daily

GovDaily je unikátní denní zpravodajství z veřejné správy, určené pro podnikatele, kteří chtějí mít přehled o tom, co ovlivňuje jejich business. Předplatitelé tak každé ráno najdou ve své e-mailové schránce .pdf s nejaktuálnějšími informacemi o personálních změnách na úřadech a ministerstvech, veřejných zakázkách, nové legislativě či důležitých akcích. Součástí deníku GovDaily je také aktuální přehled veřejných zakázek.

GovDaily vychází jako jediné zpravodajství tohoto typu také v anglickém jazyce. Obě jazykové verze můžete vyzkoušet na dva týdny zdarma na www.govdaily.cz

Moderní obec

Moderní obec je odborný měsíčník pro volené představitele územní samosprávy i zaměstnance veřejné správy. Přináší základní informace a zkušenosti z fungování obcí, měst i krajů, jejich financování a dalšího rozvoje včetně využívání podpory z národních a evropských zdrojů. V časopise nechybí ani témata z oblasti životního prostředí, odpadového hospodářství a rozvoje základní infrastruktury, výstavby a údržby bytového fondu, využívání informačních technologií či řízení lidských zdrojů. Silnou tradici mají rovněž rubriky Legislativa a Právní poradna.

Lexikon VZ s.r.o.

Společnost Lexikon VZ s.r.o., je provozovatelem jedinečné webové aplikace LeXikon VZ  www.lexikonvz.cz, která nabízí nejen základní, ale i další důležité, zajímavé a aktuální informace k zákonu č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, a k zákonu 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v jeho aktuálním znění, zejména pak aktuální rozhodovací praxi týkající se oblasti veřejných zakázek. Cílem této webové aplikace je zjednodušení přístupu k informacím týkajících se zákonné úpravy a usnadnit tak uživateli nalezení odpovědi na jeho otázky či možností výkladu zákona. Hlavním cílem při průběžném aktualizování dat je neustálé zkvalitňování obsahu a zajištění aktuálnosti informací obsažených v aplikaci LeXikon VZ, a tím zvýšení informační podpory zadavatelů i dodavatelů veřejných zakázek a široké odborné veřejnosti v České republice.

APUeN

APUeN - Asociace poskytovatelů a uživatelů elektronických nástrojů pro výběrová řízení a elektronické aukce, asociace pro standardizaci a rozvoj elektronických výběrových řízení

www.verejnyportal.cz

Veřejný Portál

Tento portál je určen zadavatelům veřejných zakázek a uchazečům o ně. Najdete zde přehled všech zadaných veřejných zakázek, včetně odkazů na tyto zakázky na stránkách zadavatelů. VEŘEJNÝPORTÁL.CZ umožňuje zakázky libovolně prohlížet. Rovněž nabízí možnost odběru e-mailového avíza na zakázky.

VZ24.cz

Nový zpravodajský portál o veřejných zakázkách vz24.cz. Denní zpravodajství » Kauzy » Informace z regionů » Aktuální komentáře » Sloupek odborníka » Lidé ve VZ » Legislativa » Přehledný katalog veřejných zakázek » Statistiky » Týdenní souhrn novinek na mail » Zpravodaj vz24.cz » Lidé ve VZ» a další informace z oblasti veřejných zakázek na www.vz24.cz.