Burza práce

Erste grantika hledá kolegyni/kolegu na pozici "poradce pro veřejné zakázky"

logo-grantika

Erste Grantika Advisory, a.s. hledá do svých řad kolegu / kolegyni na pozici poradce pro veřejné zakázky. Podrobnosti naleznete v detailu tohoto článku. Písemné nabídky se strukturovaným životopisem společně s krátkým motivačním dopisem a souhlasem se shromažďováním a zpracováním osobních údajů zasílejte na email:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Číst dál...

Advokát/advokátka, Advokátní koncipient/koncipientka

logo-mt-legal

MT Legal s.r.o., advokátní kancelář rozšiřuje svůj tým v Praze a nabízí pracovní příležitost pro Advokát/advokátka, Advokátní koncipient/koncipientka pro oblast veřejných zakázek a koncesí. Podrobnosti naleznete v detailu tohoto článku. Písemné nabídky se strukturovaným životopisem společně s krátkým motivačním dopisem a souhlasem se shromažďováním a zpracováním osobních údajů zasílejte na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .

Číst dál...