V rámci on-line setkání prezentovali a nad položenými dotazy diskutovali Mgr. Adéla Havlová (HAVEL & PARTNERS), Mgr. Tomáš Machurek (MT Legal s.r.o., advokátní kancelář), Mgr. Pavel Herman (MMR ČR) a Mgr. Kamil Jelínek (Krajský soud v Brně).

  • on-line setkání - webinář
  • středa 21. října 2020
  • 14:00 - 15:45

Problematika změn závazků ze smlouvy na veřejnou zakázku je stále aktuální a patří  ze strany členů a účastníků akcí AVZ mezi  nejčastěji položené a nejdiskutovanější otázky. Věříme, že i vy ve své praxi řešíte řadu nejednoznačných situací a máte dotazy k této problematice. Nevylučujeme diskusi nad Vašimi problémy v průběhu akce prostřednictvím on-line chatu, posluchači měli možnost zaslat své dotazy předem prostřednictvím google formuláře:https://forms.gle/JgU13HHYSTb6z8CE9

Aktualizovaný program setkání:

1. Úvod – Mgr. Adéla Havlová, LL.M
2. Úprava změn závazků v připravované novele ZZVZ – Mgr. Pavel Herman (20 min.)
3. Změny smluv před uzavřením smlouvy a aktuální rozhodovací praxe Mgr. Kamil Jelínek (cca 25 min.)
4. Aplikace §222 z pohledu dodatele a „kategorizace“ změn v praxi – Mgr. Tomáš Machurek (cca 25 min.)
4. Problematické situace aplikace §222 a řešení změn závazků ze smluv v praxi – Mgr. Adéla Havlová (cca 35 min.)

 K dispozici jsou prezentace a záznam ze setkání (bližší info na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.)
Členové AVZ 450,- Kč bez DPH/ 1 přístup.
Účastníci z řad nečlenů AVZ platí 900 Kč bez DPH / 1 přístup.
Členové ARI mají 10 % slevu z poplatku pro nečleny.  Pro využití slevy je třeba do přihlášky uvést skutečnost, že jste členem ARI.